4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 56 reviews)

XEvil może łamać żadnych captcha!

4,0 rating
5 września 2019

XRumer 19.0 + XEvil 4.0: innowacyjny pakiet oprogramowania do łamania każdy captcha

1. Potężne sieci neuronowe: XEvil OCR może rozwiązać ponad 12.000 różnych typów captcha,
w tym tak popularne jak Google CAPTCHA’S ReCaptcha v2, v3 (tylko w XEvil 4.0 Ultra!), Captcha.Com, SolveMedia, Bing-Captcha,
Facebook-captcha i Bitfinex-captcha, Yandex-captcha, DLE-captcha, VBulletin-Captcha i wiele innych typów!

2. Bardzo wysoka prędkość i precyzja: szybkość rozpoznawania 0,01 .. 0.02 sekundy na obraz (ale tylko 1 sekunda w wersji demo!),
XEvil może obejść i rozwiązać szeroki zakres typów captcha z dużą dokładnością,
bez zależności od trudności, zniekształceń, szumów, czcionek, kolorów.

3. Bardzo prosty interfejs: tylko 3 podstawowe przyciski, aby rozpocząć rozpoznawanie,
więc XEvil łatwo korzystać z szerokiej gamy programów SEO, SMM, analitycy,
Masowa autologowanie/noclegi/wyślij/Bruteforcing / programu wydobycia криптовалюты.

Ciekawe? 😉
Po prostu wykonaj wyszukiwanie w google „XEvil za darmo”.

Tittyshiz

Super makijaż ślubny

5,0 rating
11 czerwca 2019

Polecam studio urody do makijażu ślubnego i weselnego. Makijaż wykonany bezbłędnie i naprawdę profesjonalnie. Jestem zachwycona!

Mariola Wysońska

Polecam Studio Urody Sensibeauty

5,0 rating
30 maja 2019

Fantastyczne studio urody, super podejście i świetne zabiegi kosmetyczne. Byłam już na kilku zabiegach na twarz oraz na rzęsy i brwi i jestem zachwycona podejściem i dokładnością. Zdecydowanie najlepszy salon kosmetyczny w jakim miałam przyjemność być.
Polecam gorąco wszystkim. Pozdrawiam Anita Barkowska

Anita Barkowska

Polecam salon kosmetyczny

5,0 rating
14 maja 2019

Zdecydowanie polecam, byłam już kilka razy i za każdym razem rewelacja, Super!

Marika Uczkowska

Pedicure Callux

5,0 rating
3 maja 2019

Pierwszy raz miałam zrobiony pedicure z użyciem specjalistycznego żelu callux peel. Stopy gładkie, bez frezarki, świetne uczucie… I to na długo. Polecam!

Anna

Zdecydowanie polecam salon kosmetyczny

5,0 rating
19 kwietnia 2019

Dziękuje za miłą obsługę i super zabiegi. Pozdrawiam i oczywiście polecam. Kamila

Kamila Darłowska Piła

Mezoterapia

5,0 rating
20 grudnia 2018

zabieg mikroigłowy + maseczka – super efekt, super relaks, super zadowolony klient 🙂 na pewno bede wpadac regularnie
pozdrawiam

Wieslawa K

mezoterapia plus kwasy

5,0 rating
12 listopada 2018

Po zabiegu mezoterapii, skóra bardzo napięta, wygładzone zmarszczki – polecam !

guest

Monika W

5,0 rating
9 września 2018

Brow Henna oraz laminacja rzes z botoksem – WOW.
Super podejscie do klienta, pelen profesjonalizm i higiena

super henna

nowosc bg brow henna - polecamy

5,0 rating
30 sierpnia 2018

Nowa henna BH, efekt niemal jak permanentny makijaż – oczywiście po czasie schodzi ale i tak dłużej trzyma niż zwykła henna.

ania i kaska

mega zabieg antycellilitowy

5,0 rating
27 czerwca 2018

Super efekty w zabiegu anty cellulitowym! Efekty widoczne gołym okiem!
Polecam także anty naczynka na twarz, skóra od razu załagodzona i przyjemna.
Wspaniała atmosfera a Pani Beata doskonale wie co należy robic – profesjonalizm!

pozdrawiam

anty cellilit - to juz nie problem

5,0 rating
12 kwietnia 2018

Masz problem z cellulitem to polecam zabieg antycellulitowy, efekty w redukcji cm natychmiastowe, nie wierzyłam co Pani Beatka pokazywała na miarce ale sama sprawdziłam i faktycznie!

kamilka k

bb glow skin - dziala 🙂

5,0 rating
5 grudnia 2017

Zabieg z Korei ale działa! Glow Skin rozświetlona skóra , gładkie policzki a dodatkowo z kwasami efekt naprawde piekny ! polecam

pozdrawiam

glow skin

5,0 rating
11 listopada 2017

Super zabieg BB Glow – polecam

lena wisniewska

deep phyto peeling

5,0 rating
14 września 2017

Głębokie złuszczanie, nie wierzyłam w taki efekt, co prawda widziałam zdjęcia, ale nie wierzyłam, że efekt może być już po pierwszym zabiegu a do tego wspaniała Pani Beata. Pozdrawiam 😊 i polecam

gosc

gleboki peeling - super !!!!!!

5,0 rating
26 lipca 2017

Profesjonalne podejście do klienta a zabieg Deep phyto peeling doskonale wygładza i oczyszcza skórę. Co prawda przez 3 dni trzeba się chować 😉 ale efekt cudowny – polecam !

Mika

Laminacja z Botoksem do rzęs

5,0 rating
2 lipca 2017

Super efekt! Laminacja rzęs zupełnie zmienia oko, jest otwarte, uśmiechnięte 🙂 Świetna amtosfera i doskonała relacja z Panią Beatką. Polecam też inne sprawdzone zabiegi jak Peelingi kwasami, termo aktywny zabieg anty cellulitowi!

PL

dziekuje i pozdrawiam

5,0 rating
15 maja 2017

Super zabieg laminacja rzęs z botoksem. Polecam każdemu kto aktywnie spędza czas i nie może zakładać sztucznych rzęs.

Laminacja

Laminacja rzęs i bh brow henna - polecam

5,0 rating
29 kwietnia 2017

Laminacja rzęs polecam! Świetny natychmiastowy efekt super alternatywa do sztucznych rzęs, a w połączeniu z Brow Henna CUDO!

basia 77

ok, polecam - Hania

4,0 rating
6 marca 2017

niby nie duzy gabinet a tyle mozliwosci

Hania C

zabiegi na twarz

5,0 rating
8 stycznia 2017

Najlepszy salon w jakim byłam! Chodzę systematycznie do salonu na różne zabiegi, rzęsy, brwi zabiegi na twarz, czy depilację. Pani Beata zawsze profesjonalna, super dokładna, uśmiechnięta i przemiła. Zawsze wychodzę zrelaksowana z poczuciem ‚zaopiekowania’. Zabiegi przynoszą oczekiwane rezultaty a u Pani kosmetyczki widać pasję do wydobywania piekna z innych 🙂 Serdecznie polecam. Nie zamieniłabym salonu na żaden inny 🙂

Patrycja W - pozdrawiam

pieknie 🙂

5,0 rating
2 grudnia 2016

Profesjonalnie i co ważne sterylnie i super podejście do młodej Panny 🙂
Jesteśmy zadowolone , córka przeszczęśliwa !

Agnieszka i Paulinka 🙂

gorąco polecam 🙂

5,0 rating
20 listopada 2016

Goraco polecam gabinet u Panie Beatki! Pani Beata bardzo profesjonalnie zajela sie moja problematyczna cera, indywidualne i konkretne podejscie i wybrana odpowiedna terapia ktore sie idealnei sprawdzila. Wizyty w tym salonie to sama przyjemnosc i zachwycajece efekty 🙂

o Malwina Kosecka

pelen relaks!

5,0 rating
21 lipca 2016

Fantastyczne miejsce i pełen profesjonalizm. Pani Beata ma ogromną wiedzę i dopasowuje zabiegi czy produkty wg indywidualnej oceny. Klimat i relaks sprawa ze nei chce się wychodzić. wracam z przyjemnością – polecam

Lewandowska M

profezjonalne zabiegi

5,0 rating
19 maja 2016

Pani dobrze wykonuje zabiegi, sprzet wyglada profesjonalnie. Miło i swobodnie. z pewnosci wroce i sprobuje jakies peelingi np kawitacyjny lub kwasy

goska w.

super salon!

5,0 rating
29 marca 2016

Super salon, super klimat, pani super babka 😊

misia

makijaże, rzęsy 1:1

5,0 rating
15 marca 2016

Super prezent ślubny 😊 makijaż próbny i na ślub i jeszcze w prezencie od salonu rzęsy !!!

B.L.

maska na cieplo! masaz twarzy

5,0 rating
6 stycznia 2016

Wygrałam voucher na zabieg z maską – swietna sprawa, masak na ciepło to swietnie połączenie i super relaks a do tego dostałam w pakiecie masaż twarzy Dziekuje Pani Beatko.

Gość

jest ok

4,0 rating
20 grudnia 2015

jest ok

hania

kawitacja

4,0 rating
14 grudnia 2015

Peeling kawitacyjne standard dostałam to czego oczekiwałam

gosc

extra makijaże - polecam Magda

5,0 rating
2 grudnia 2015

Makijaż sylwestrowy w pakiecie z henna, regulacja brwi i peeling kawitacyjny. Polecam !

pozdrawiam

henna i regulacja brwi

5,0 rating
12 listopada 2015

Niby tylko henna i regulacja brwi, ale z jaka klasą 😊 super kreska

polecam

polecam studio urody Pani Beaty,

5,0 rating
20 października 2015

U Pani Beaty widać profesjonalną rękę i zadbany gabinet, i dba o higienę, gorąco polecam

Danuta

rzęsy w be beauty - polecam !!

5,0 rating
2 sierpnia 2015

Piękne rzęsy Secret Lashes, tydzień minął i się trzymają – egzamin zdany 😉

Magdalena

dobra zmiana 😉

5,0 rating
19 lipca 2015

Nie bardzo chciałam zmieniać gabinet ale skusiłam się atrakcyjnymi cenami i wiem że Be Beauty to mój nowy gabinet 🙂

Beata

przedluzanie rzes - dziekuje 🙂

5,0 rating
14 lipca 2015

Profesjonalnie przedłużanie rzęs 1:1, polecam

Angelina2000

rzesy 1:1 - polecam !

5,0 rating
27 maja 2015

Rzęsy 1:1, francja elegancja 😉

Kama

super klimat !

5,0 rating
12 kwietnia 2015

Mega obsługa, mega klimat i mega profesjonalizm, polecam !!

anka

rzesy

4,0 rating
1 lutego 2015

Rzesy dziwnie szybko odpadly ale nie było problemu w salonie i po poprawce wszystko jest OK!

gość

kawitacja

5,0 rating
6 stycznia 2015

Kawitacja i masaż twarzy – mmm pełen relaks 🙂 wkrótce zawitam znowu. Pozdrawiam

Majka

mega makijaż !!

5,0 rating
26 listopada 2014

Makijaże, zabiegi na twarz i ciało, brwi i rzęsy – kompleksowo i zawodowo – mega zadowolona

Michalina

polecam Panią Beatke 🙂

5,0 rating
11 lipca 2014

Dziękuje Beatko 🙂 pełen profesjonalizm

Kaczuszka

Peeling - ekstra

5,0 rating
26 maja 2014

Peeling i zabiegi na twarz, super relaks. Cudowne ręce Pani Beatki zdziałają cuda.

Madzia78

czystosc i higiena pracy

5,0 rating
9 marca 2014

Czysto schludnie a nie wszędzie czystość to priorytet, super ceny i obsługa. POLECAM !

Monia78

pełen profesjonalizm - be Beauty ! polecam

5,0 rating
16 lutego 2014

Idealny makijaż, za każdym razem jestem zaskoczona – pełna profeska 🙂

Magda

polecam be beauty !

5,0 rating
5 lutego 2014

Super Gabinet, Pani świetnie rozumie potrzeby klienta i do tego super atmosfera 🙂

Aga

OK!!!

5,0 rating
6 stycznia 2014

Kosmetyczka na celujący.
Polecam BH Brow Henna
oraz
Maska Health Henna

Liwia Czerba

Laminacja Brwi

5,0 rating
2 października 2013

Zdecydowanie polecam, brwi i rzęsy robią fajnie.

Sylwia Piła

Doczepianie i przedłużanie rzęs

5,0 rating
14 czerwca 2013

Cześć Dziewczyny.
Szukałam kosmetyczki do rzęs i brwi i nareszcie trafiłam!!! Byłam już w kilku miejscach i zawsze było coś nie tak (nie ważne gdzie). Laminacja brwi oraz zagęszczanie i przedłużanie rzęs 1 do 1 jak najbardziej w 100% polecam. Jestem bardzo zadowolona i jestem już stałą klientom. Przy okazji fajne są i też polecam Zabieg anty-naczynka!!!! :):):):):)

Monika O.

Polecam gabinet kosmetyczny Be Beauty Piła

5,0 rating
17 kwietnia 2013

Regularnie bywam w tym salonie kosmetycznym, studio urody, które szczególnie przypadło mi do gustu. Dziewczyny jak któraś szuka naprawdę doświadczonej dobrej kosmetyczki z bardzo dobrym nowoczesnym sprzętem do zabiegów kosmetycznych to na pewno tutaj. Osobiście jestem zachwycona! W.g .mnie najlepsze studio urody w Pile.

Olga Maciąg

SPA Abyss - Kucham !!!!

5,0 rating
6 lutego 2013

Kobitki, studio urody z prawdziwego zdarzenia, schludnie i nowocześnie, polecam w szczególności Termoaktywny program anty-cellulitowy Spa Abyss. jestem zakochana, polecam hej hej.

Kamila Wysocka

Salon Kosmetyczny na wysokim poziomie

5,0 rating
15 października 2012

Hej Dziewczyny. Od ponad 2 lat regularnie wybieram się do tego salonu kosmetycznego, sprzęt super nowoczesny, fajnie, przyjemnie i naprawdę super zabiegi kosmetyczne na twarz skórę i całe ciało. Uwielbiam i polecam też PEELING KWASEM GLIKOLOWYM od Spa Abyss. Bajka
Buziaki cześć. 🙂

Ewo Karpińska

Deep Phyto Peeling - super sprawa polecam

5,0 rating
19 lipca 2012

Byłam razem z przyjaciółką już kilka razy na Deep Phyto Peeling ten zabieg kosmetyczny czyli Głębokie złuszczanie naskórka od Spa Abyss. jest po prostu re-we-la-cy-jny!!! Zawsze czujemy się jak w 7 niebie. Dziewczyny polecam gorąco, naprawdę świetnie doposażony nowoczesny salon kosmetyczny w Pile, który ma nowoczesny sprzęt i super miłą atmosferę!

Ida Maczyńska

Najlepsza makijażystka w Pile

5,0 rating
7 maja 2012

Od kilku lat regularnie chodzę na makijaże przed wszelkiego rodzaju imprezami, balami, spotkaniami czy randkami :D, makijaż jaki zawsze mam jest świeży nowoczesny i zawsze mnie Pani Makijażystka miło zaskoczy. Polecam gorąco wszystkim w.g. mnie najlepsza makijażystka na Sylwestra Karnawał Imprezę Bal czy Studniówkę. Dziękuje i pozdrawiam.

Marzena Piotrkowska

Na pewno wróce do tego salonu

5,0 rating
12 marca 2012

Jestem pod wrażenie podejścia do Klienta
Bardzo przyjemnie wykonane zabiegi, profesjonalnie, w bardzo miłej atmosferze. Polecam gorąco

Martyna

Gabinet kosmetyczny na medal

5,0 rating
10 stycznia 2012

Cześć wszystkim.
Miałam okazje spędzić kilka cudownych godzin w gabinecie kosmetycznym Be Beatuy w Pile i jestem zachwycona poziomem usług jak i całym personelem. Jakość produktów oraz wszystkie zabiegi jakie miałam oceniam 100 na 100. Od teraz jestem już stałą i wierną klientką tego studia urody. Polecam gorąco wszystkim wszystkie zabiegi odmładzające. Cudownie!

Kamila G.